Erhvervsminister Brian Mikkelsen besøger TRECO

Nyt projekt skal gøre dansk produktion mere effektiv.

TRECO fik tirsdag 27. juni 2017 besøg af erhvervsminister Brian Mikkelsen og borgmester for Vesthimmerlands kommune, Knud Kristensen.

Ministeren besøgte virksomheden i forbindelse med projektet ”NordVest Smart Produktion”, som erhvervsministeriet har givet fem millioner kroner til. Projektet er en målrettet indsats, der skal føre til et lokalt initiativ om at skabe vækst og udvikling i hele Danmark.

”NordVest Smart Produktion” skal skabe innovative produktionsmetoder, der gør den danske produktion mere effektiv. Det skal resultere i flere fordele ved at producere hjemme i Danmark fremfor at outsource produktionen til udlandet.

“Danmark har brug for flere virksomheder som TRECO”

TRECO er en af de i alt 28 lokale virksomheder, der er med i projektet. Vi ønsker at sparre og samarbejde med andre virksomheder, så vi sammen skaber udvikling og vækst for danske produktionsvirksomheder.

Som en af frontløberne inden for effektiv produktion var det oplagt for erhvervsministeren at besøge TRECO. Brian Mikkelsen fik sammen med Knud Kristensen en tur i virksomhedens 7.000 kvm store produktionshal. De to herrer blev guidet igennem hele produktionen af adm. direktør Preben Pedersen og produktionsdirektør Per Therkildsen.

De to ejere af TRECO viste de to gæster, hvordan produktionen hos TRECO er sammensat. Ministeren spurgte ind til virksomhedens igangværende projekter, som han var imponeret af. Ministeren fik dog også et hurtigt indblik i nogle nye projekter, som han fandt særdeles spændende.

”Danmark har brug for flere virksomheder som TRECO,” lød det fra erhvervsminister Brian Mikkelsen, da han hørte om, hvordan TRECO producerer og rekrutterer. Han fandt den fleksible produktion effektiv og var stor tilhænger af virksomhedens evne til at finde lokal arbejdskraft. Især i en lille by som Aalestrup.

Erhvervsministerens besøg hos TRECO blev sendt på TV2 Nord, der lavede et indslag om ministerens tur i Nordjylland. Klik her og spol frem til 5:20 for at se indslaget om Brian Mikkelsens besøg hos TRECO.