Lyngsoe Library Systems indgår tæt samarbejde med TRECO

Virksomheder styrker konkurrenceevne som samarbejdspartnere.

TRECO har i den forgangne uge indgået et tæt samarbejde med Lyngsoe Library Systems i Aars. Lyngsoes fortsatte vækst inden for automatiseringsløsninger til biblioteker i Europa og Nordamerika skal styrkes ved hjælp af kernekompetencerne hos TRECO. 

TRECO skal stå for al produktionsmæssig håndtering inklusiv indkøb, montage og prøveopstilling inden levering af Lyngsoes biblioteksløsninger til slutkunden. Den nordjyske maskinfabrik har hidtil ageret produktionspartner med ståldele og delmontage af Lyngsoes selvbetjeningsautomater til biblioteker. 

“Det er en opgave, der i den grad ligger i vores kompetenceområde,” udtaler Per Therkildsen, der er produktionsdirektør hos TRECO. “At vi får hele produktionsprocessen in-house er vand på møllen i forhold til de strategier, vi har for systemsalg. Ideologien bag vores systemsalg er at samle alle produktionsprocesser under et tag for derved at spare kunden for de besværligheder, der ofte er forbundet med at varetage kontakten til forskellige underleverandører. Med det nye, udvidede samarbejde skaber vi en produktionslinje, der bliver betydeligt mere fleksibel og smidig i forhold til, hvad vi hidtil har haft.”

Lyngsoe fokuserer på udvikling

Den korte afstand mellem Aars og Aalestrup gør samarbejdet ideelt for begge parter. Tre medarbejdere fra Lyngsoe Library Systems flytter arbejdsplads til TRECO for at sikre en kontinuerlig produktion uden afbrydelser under omlægningen. Der er oprettet systemer til at styre og koordinere ordre- og produktionsplanlægningen mellem de to virksomheder.

“For Lyngsoe Library Systems betyder det udvidede samarbejde, at vi bedre kan fokusere på markedet og kundernes behov og dermed udvikling af nye produkter og services til bibliotekssektoren. Med en stærk samarbejdspartner på produktionssiden, står vi nu endnu bedre rustet til at håndtere den vækstfase, vi er inde i med vores biblioteksløsninger,” udtaler Per Ravn, der er adm. direktør hos Lyngsoe Library Systems.

For mere information, kontakt:

TRECO A/S
Preben Pedersen, adm. direktør
Elmegaardsvej 3, 9620 Aalestrup
Tlf.: 98 64 22 44
preben@treco.dk
www.treco.dk

Lyngsoe Library Systems A/S
Per Ravn, adm. direktør
Lyngsø Allé 3, 9600 Aars
Tlf.: 96 98 09 80
prr@lyngsoesystems.com
www.lyngsoelibrary.com