Royalt besøg hos TRECO A/S

Kongehusets interesse for TRECO resulterer i royalt besøg fra H.K.H Prins Henrik.

Fredag 5. september 2014 rullede TRECO den røde løber ud for H.K.H. Prins Henrik. Som en del af deres sommertogt havde kongehuset på forhånd annonceret deres ankomst til TRECO.

Administrerende direktør Preben Pedersen og produktionsdirektør Per Therkildsen stod klar til at modtage prinsgemalen ved hovedindgangen. Efter en kort introduktion blev H.K.H. Prins Henrik budt velkommen indenfor til en guidet tur rundt på fabrikken.

Det var Prins Henrik imponeret over

“Prinsgemalen var meget interesseret i detaljerne omkring de forskellige produktionsprocesser. Og i særdeleshed også i hvordan TRECO er i stand til at sælge og levere løsninger på det globale marked. Prins Henrik og hans følge var meget forundrede over, hvordan en relativt lille virksomhed som TRECO kunne få store ordrer fra udlandet,” fortæller Preben Pedersen, som stod for den officielle del af rundvisning.

Efter en rundvisning i de 7.000 kvm store produktionsfaciliteter forstod prinsgemalen bedre, hvorfor TRECO er konkurrencedygtige på det globale marked. 

“Prins Henrik har tidligere boet i Vietnam, så vi havde også en længere samtale om vores datterselskab i Ho Chi Minh City, som pt. beskæftiger 50 mand,” lyder det fra Preben Pedersen.

En ære at have Prins Henrik på besøg

Siden offentliggørelsen af Prins Henriks ankomst har medarbejderne på TRECO ventet spændt på prinsgemalens ankomst. Forberedelserne til et royalt visit kræver mange ressourcer, men ifølge Preben Pedersen har det været hele indsatsen værd.

“Det har været en stor ære at få lov til at byde H.K.H. Prins Henrik indenfor i vores virksomhed. Vi er glade og stolte over den interesse, der blev vist for TRECO, og vi håber, at han har nydt besøget lige så meget som os,” afslutter Preben Pedersen.

TRECO er meget beærede over kongehusets interesse i vores virksomhed og betragter det som et tegn på, at vi bevæger os i den rigtige retning.