Ring til os

Har du spørgsmål

+45 9864 2244

Send os en besked

Har du spørgsmål

TRECO fastansætter indkøbselev

Trainee afslutter uddannelse og fastansættes.

Efter 18 måneder er Procurement- / Logistics Trainee Charlotte Ettrup Nøhr nu færdiguddannet som indkøbsassistent. Hun er blevet fastansat hos TRECO og kan fremover kalde sig for Procurement- / Logistics Assistant. 

– Det er rigtigt dejligt at være færdig med uddannelsen! Jeg glæder mig til at kunne arbejde uden at have lektier i baghovedet, siger den nyuddannede indkøbsassistent.

CEO Lars Vadsholt Jørgensen er også glad, nu hvor Charlotte er færdiguddannet.

– Det er en fornøjelse, at TRECO kan være med til at uddanne medarbejdere, siger han og fortsætter:

– TRECO vækster og forventer fortsat vækst. Vi har derfor med glæde kunnet tilbyde Charlotte et arbejde som indkøbs- og logistikassistent, og vi er glade for, at Charlotte har takket ja til det.

HURTIG UDVIKLING

Charlotte har rykket sig meget, siden hun startede som Procurement- / Logistics Trainee. Det fandt hun selv ud af, da der kom en ny kollega til hendes afdeling.  

– Da jeg var med til at sætte en ny kollega ind i vores systemer og processer, kunne jeg mærke, hvor meget jeg egentlig havde lært, fortæller hun og fortsætter:

– Det var virkelig en øjenåbner, og jeg var utrolig stolt over, at jeg på så kort tid gik fra at være helt uvidende til at kunne lære fra mig.

FØLT SIG I TRYGGE HÆNDER

Charlotte har igennem uddannelsesforløbet startet med et område og bygget på, efterhånden som hun lærte mere. 

– I starten arbejdede jeg meget med logistik, hvor jeg sørgede for at bestille containere og sende containere med færdige produkter ud til vores kunder. Senere fik jeg mere med indkøb at gøre, lyder det fra Charlotte. 

Efterhånden som hun lærte systemerne og processerne at kende, fik Charlotte mere ansvar, og igennem hele forløbet har hun følt sig i trygge hænder.

– Min vejleder og ledelsen har stået til rådighed, når jeg har haft brug for hjælp. Så jeg har ikke på noget tidspunkt følt mig utryg, selvom jeg startede helt fra bunden, fortæller hun.

CEO Lars Vadsholt Jørgensen har også lagt mærke til Charlottes udvikling.

– Siden Charlotte startede hos TRECO har hun på forholdsvis kort tid lært rigtig meget omkring processerne i indkøbs- og logistikfunktionerne, siger han og fortsætter:

– Hun har løbende overtaget flere og flere opgaver og påtaget sig større ansvar. Det har hun gjort samtidig med, at hun har skulle passe og deltage i skoleforløbet. Det er godt gået.

PRESSET PROGRAM

Uddannelsen som indkøbsassistent indeholder syv skoleforløb, og eleverne får en karakter efter hvert forløb. Det er tidskrævende, når man samtidig har et arbejde, der skal passes. 

– Det er hårdt med fuldtidsarbejde og skole ved siden af. Så der har været nogle gange, hvor jeg ikke kunne finde tid til at lave mine lektier, siger Charlotte.

I de situationer fandt hun sammen med sin vejleder og ledelsen en løsning.

– Mine arbejdsopgaver blev fordelt ud, så jeg kunne lave mine lektier i arbejdstiden. Det er jeg utrolig taknemmelig for.

HVAD BYDER FREMTIDEN PÅ? 

Nu hvor Charlotte er færdiguddannet som indkøbsassistent og fastansat hos TRECO, refererer hun direkte til vores CEO, Lars Vadsholt Jørgensen. Men hvad er næste skridt for Charlotte? 

– Nu skal jeg have mere jord mellem fingrene og hjælpe med at udvikle vores indkøb og logistik. Der er gode udviklingsmuligheder her hos TRECO, så jeg glæder mig til at kunne prøve nye ting af. 

CEO Lars Vadsholt Jørgensen ser også frem til at arbejde videre med Charlotte.

– Vi er sikre på at Charlotte vil fortsætte hendes personlige udvikling og bidrage positivt til den fortsatte vækst her hos TRECO.