TRECO øger fokus på kvalitet

TRECO er nu certificeret efter ISO 9001:2015 standard.

Tirsdag 6. februar 2018 blev TRECO certificeret efter ISO 9001:2015 standard. Vi øger fortsat vores fokus på kvalitet for at udvikle og forbedre vores unikke løsninger. Her kommer vores nye certificering til at være en væsentlig faktor.

”Vores nye ISO 9001:2015 certificering giver kunderne en garanti for, at TRECO fortsat lever op til en høj international standard,” fortæller kvalitetsansvarlig Carsten Pedersen.

”Med den nye certificering er ledelsen mere involveret i kvalitetsprocesserne. Det betyder, at vores kvalitetsstyring bliver bedre integreret med vores andre forretningsaktiviteter. Selvfølgelig giver det lidt mere administrativt arbejde, men det er en bagatel i forhold til det, vi får ud af certificeringen,” lyder det fra Carsten Pedersen.

Derfor opgraderer vi til ISO 9001:2015

Vi oplever en stigende interesse for vores løsninger. Derfor fokuserer vi på vores høje kvalitet, så vi styrker en af de parametre, der gør os unikke.

”Vi har i øjeblikket rigtig meget i pipelinen. Det må ikke gå ud over vores produktkvalitet, fordi det er det, der adskiller os fra konkurrenterne. Derfor har vi valgt at opgradere vores ISO 9001 certificering til den seneste version for at vise kunderne, at vores kvalitet er et absolut nøglepunkt for os,” forklarer produktionsdirektør Per Therkildsen.

TRECO har siden 2013 været certificeret efter ISO 9001:2008. Med opgraderingen til ISO 9001:2015 er vi nu certificeret efter den seneste standard. Forskellen mellem de to versioner er primært, at den seneste version har større fokus på strategi og risikostyring.

Nye initiativer

Opgraderingen har taget et par måneder at gennemføre. Forløbet ville have varet omkring en måned, men vi delte det op over flere omgange. På den måde sikrede vi, at vi kunne følge med den store ordreindgang.

Forløbet og efterprøvningen blev foretaget af Bureau Veritas. Under forløbet har vi jævnligt været i dialog og modtaget råd fra det anerkendte certificeringsselskab.

”Med rådgivning fra Bureau Veritas har vi fået lavet en helt ny kvalitetsmappestruktur samt en ny kvalitetsmanual,” fortæller Carsten Pedersen.

Udvider kvalitetsafdelingen

Kvalitetsafdelingen er blevet udvidet med en kvalitetsassistent for at sikre, TRECO både holder og styrker kvalitetsniveauet.

”Med den ekstra arbejdskraft i kvalitetsafdelingen sikrer vi, at TRECO har de nødvendige ressourcer til at følge den høje internationale standard, der følger med ISO 9001:2015 certificeringen. Derudover betyder ansættelsen, at vi fortsat kan være på forkant med de fastsatte kontrolfunktioner i TRECO,” fortæller Per Therkildsen.

Arbejdsopgaverne for vores nye kvalitetsassistent er stikprøvekontrol af alle varer ud af huset og indgangskontrol af modtagne varer.