TRECO øger fokus på projektledelse

Vi har ansat en projektleder.

Den enorme efterspørgsel efter vores kompetencer har givet os flere kunder og projekter. Vi har derfor ansat Jette Versluis som projektleder for at styrke vores projektledelse.

Ansættelsen giver TRECO flere ressourcer til projektstyring, og det er især de store projekter, som vores nye projektleder skal arbejde med.

Projektledelse af større projekter

Siden 2017 har store projekter med høj volume og kontinuerlighed fået en dedikeret produktion.

Det er en produktion med egen organisation, hvor medarbejdere arbejder på ét specifikt projekt.

– Det fjerner frygten hos kunder, som er bange for at blive nedprioriteret. Især fordi det hele foregår i vores separate produktionshal på den anden side af vejen og dermed ikke påvirker dagligdagen i vores hovedkvarter, siger administrerende direktør Preben Pedersen.

Andre store projekter bliver håndteret på TRECOs hovedkvarter. Det er her, vores nye projektleder kommer til at få en væsentlig rolle.

– Jette skal være tovholder på de store projekter og bliver bindeleddet mellem kunderne og vores tekniske afdeling, fortæller Preben Pedersen.

Alle projekter er vigtige

De store projekter kan få eksisterende og potentielle kunder til at tænke, at de ikke bliver prioriteret højt hos TRECO. Det stik modsatte er tilfældet.

– Vores slogan er ”ahead together”, og vi betragter alle vores kunder som partnere uanset størrelsen på deres projekter. Alt andet ville være imod vores værdier, understreger vores administrerende direktør og fortsætter:

– Derfor har vi ansat en projektleder. Det giver os flere ressourcer til både effektiv projektstyring og tættere kundekontakt.

Indtil nu har kontakten med kunderne været spredt blandt flere medarbejdere.

Med ansættelsen af en projektleder får vi en bedre og mere fastlagt struktur over, hvem der har direkte kontakt med kunderne. 

Vores nye projektleder Jette Versluis glæder sig til sin nye rolle:

– Det bliver enormt spændende at være en vigtig del af de projekter, som TRECO har gang i. Jeg ser frem til at bidrage med mine kompetencer inden for projektledelse, så TRECO fortsætter med at vokse, siger Jette Versluis.